Thursday, 27 August 2015

KEHEBATAN PREMIUM BEAUTIFUL


Korset Premium Beautiful adalah pakaian dalam wanita yang direka khusus untuk pelangsingan dan kesihatan. Korset jenama nombor satu ini telah diiktiraf sebagai produk SUPERBRANDS yang diperbuat daripada bahan yang sangat berkualiti dan selesa dipakai. Korset Premium Beautiful ini telah dicipta untuk mempertingkatkan kesihatan disamping memberi pembentukan badan yang cantik.Korset Premium Beautiful ini mengfokuskan 70% untuk kesihatan dan 30% untuk kecantikan atau pembentukan badan. Korset ini juga dapat member kesan serta merta (instant shaping) dengan selamat tanpa memerlukan pengambilan ubat, melakukan pembedahan atau senaman.Antara kelebihan Korset Premium Beautiful ini adalah:

1.   ANUGERAH SUPERBRANDS -  Korset Premium Beautiful ini merupakan pakaian dalam yang paling laris dan terhangat di pasaran kerana korset ini sangat berkualiti dan tahan lama

2.   Korset Premium Beautiful ini juga mendapat pengikhtirafan Persatuan Tulang Belakang Amerika Syarikat dan Canada

3.   Korset Premium Beautiful memiliki segala-galanya. Dengan berkonsepkan 70% kesihatan + 30% kecantikan, menjadikan korset ini lebih terjamin keberkesanannya.

4.   Korset Premium Beautiful ini telah berada di pasaran lebih daripada 20 tahun

5.   Mempunyai gabungan teknologi dari 5 buah Negara maju iaitu Jepun, Jerman, Taiwan, Amerika & Korea

a. Jerman – Fabrik AKWATEK AKWADYNE bagi set CLASSIC & fabrik DYNATEK bagi set ELEGANCE, iaitu fabrik yang sebati dengan air. Oleh itu fabrik ini mempunyai kadar penyerapan peluh dan peredaran udara adalah baik, selesan dan tidak terikat semasa memakainya. Ia juga mampu untuk menyeimbangkan suhu badan pemakai.
b. Amerika Syarikat – Jahitan stereoscopic iaitu jahitan yang tahan regangan.  Itu adalah salah satu keistimewaan korset ini kerana ia tidak akan meregang walaupun sipemakai memakai dalam satu jangka masa yang agak panjang.

c. Jepun – Korset Premium Beautiful ini disulami dengan teknologi FAR INFRARED RAY @ FIR. Terdapat beberapa kesan FIR Korset Premium Beautiful ini keatas rahim dan vagina, antaranya ialah:

i. Meangangkat dan menegangkan kembali rahim pada bentuk asal
ii. Merawat masalah yang berkaitan dengan rahim
iii. Merawat keputihan dan masalah haid tidak teratur
iv. Melembapkan jalanan di dalam vagina tanpa merengsakan
v. Menghalang jangkitan pada vagina dan pundi kencing (bladder)
6.       Satu-satunya korset yang diberi jaminan seumur hidup (LIFETIME WARRANTY) untuk mendapatkan servis kerosakan secara PERCUMA Korset Premium Beautiful ini didatangkan dengan set yang terdiri daripada Long Bra, Long Girdle dan Waist Nipper. Setiap satunya direka khas untuk memberi kesan kebaikan yang tersendiri tanpa mengurangkan faktor gaya yang cantik dan semestinya keselesaan pemakai.No comments:

Post a Comment