Monday, 31 August 2015

SET KURUS BAJET (SKB)

1. APA ITU SET KURUS BAJET ?

Set Kurus Bajet atau lebih dikenali dengan SKB merupakan makanan tambahan untuk menjaga kesihatan dalaman dan membantu dalam penurunan berat badan. SKB terdiri dari 3 produk Hai-0. Selain itu, ia juga membantu untuk menurunkan berat badan secara sihat dengan harga yang berpatutan. Set ini terdiri daripada Set A & Set B.Mineral Coffee
Garlic Tablet
BV Alfalfa


BV Alfalfa
Garam Buluh Premier Drink


2. CARA PENGAMBILAN SKB.

Set A
Pagi             : 1 sachet Mineral Coffee & 2 Garlic Tablets
Tengah hari : **BV Alfalfa 
Petang         : 1 sachet Mineral Coffee
Malam         : **BV Alfalfa  & 2 Garlic Tablet

Set B
Pagi             : **BV Alfalfa 
Tengah hari : **BV Alfalfa 
Malam         : 1sachet Garam Buluh Premier Drink

** For BV Alfalfa, mix 200ml glass of water with 1 cup BV Alfalfa (2 tablespoons)


3. KENAPA SET KURUS BAJET MENJADI PILIHAN?

Memandangkan ramai anak2 dara dan juga mak2 dara yang ingin kelihatan slim serta menurunkan berat badan secara sihat, pengenalan SKB ini sangat bersesuaian kerana konsep SKB ini adalah menurunkan berat badan secara semulajadi dan ia didatangkan dengan harga yang sangat2 berpatutan dan mampu milik oleh semua wanita diluar sana.

Konsep SKB adalah lebih kepada konsep penurunan berat badan secara semula jadi iaitu melalui proses Detox & Buang. Detox  adalah penting untuk menyingkirkan segala toksin dalam badan yang menghalang penyerapan vitamin dalam badan. Manakala Buang pula lebih kepada mencuci perut dan usus dari sisa bahan kumuh yang tidak disingkirkan sepenuhnya. Gambar berikut akan menerangkan lebih jelas kenapa proses Detox & Buang adalah penting dalam proses penurunan berat badan.
** Boleh hubungi saya, aini sallih 017 - 524 3234 
untuk penerangan lanjut

No comments:

Post a Comment