Thursday, 15 September 2016

CELGYNIC GOLD/MAHARAJA

Khusus buat semua...
Celgynic Gold (Herba Maharaja), bahan utamanya ialah...
❤️Kuning telur ayam hitam yang mana kuning telur memang sangat baik untuk menurunkan kolesterol,
❤️Kacang soya & beberapa herba lain....baik untuk daya ingatan juga.
Herba Maharaja  (Celgynic Gold) sgt penting dimakan setiap hari. Yang paling elok, sblh pagi sblm sarapan.
Tapi kalau terlupa, makan bile teringat, tapi disyorkan ambil tiap hari.
Khasiat Herba Maharaja (Celgynic Gold)
➜ Meningkatkan prestasi kelelakian dan kesihatan keseluruhan (dapat 'bersama' lebih lama).
➜ Kesan menakjubkan(saiz & ereksi)
➜ Beri tenaga dan imuniti tubuh
➜ Turunkan kolesterol dalam darah (elak sakit jantung,tekanan darah, trombosis dlm otak).
➜ Cepatkan proses baik pulih sel utk luka luar dan dalam.
➜ Kawal paras gula dalam darah.
➜ Cegah sakit kulit & hilangkan kehitaman.
➜ Elakkan rambut gugur & membaiki kualiti & kuantitinya.
➜ Meningkatkan daya ingatan,bantu perkembangan otak dan nyanyuk.
➜ Anti-kanser atau ketumbuhan.
Khasiat yg byk, memberi manfaat kpd kesihatan badan luar & dalam!!! Yg penting khusus buat semua... lelaki, wanita, tua, muda boleh mengambilnya

Salam Siaran Semua...

Assalamualaikum dan Selamat Pagi... dah lama tak bersiaran kan??....
Al maklumla bz sket dgn keje kat sek dan sibuk org PM nak tau business besar yg menjadi aura hebat sekarang...
Untuk hari ini, Aini nak share produk kesihatan kesuburan untuk lelaki dan wanita.... So, bg mereka yg nak atasi masalah mereka bolehla teruskan membaca blog Aini yer...

Monday, 29 August 2016

MARINE ESSENCE BEAUTY BAR


Bar Kecantikan Marine Essence @ Marine Essence Beauty Bar salah satu produk Hi-O yang byk permintaan. Mana taknya, ia dikenali sebagai agen pencerah ketiak dan pangkal peha yang gelap. Woww! berita baik utk yang tengah mencari produk mcm ni.

Bar Kecantikan Marine Essence dirumus khas untuk menyihatkan, melembapkan dan meremajakan kulit. Ia diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli untuk memberikan manfaat yang terbaik untuk kulit anda.

Bar kecantikan Marine Essence memanjakan kulit anda sambil menghidratkan dan melembutkannya. Kulit terasa selembut sutera apabila disentuh.

Sabun Marine Essence di inspirasikan daripada organik kerang laut. Rumusan khasnya anti oksidan dgn minyak asli. Mengandungi gliserin, garam buluh, eksrak ligoris, vitamin E, tea tree oil, ekstrak teh puerh dan aloe vera. Bar Kecantikan Marine Essence pasti merangsang anda menggunakannya setiap hari!

Antara masalah yang dapat dirawat dengan menggunakan Bar Kecantikan Marine Essence ini ;

** Ekzema untuk bayi dan orang dewasa
** Kulit sensitif
** Jerawat 
** Tempat Gelap pada muka anda
** Kulit Kering
** Ruam
** Kulit Kusam




CECAIR MANDIAN & SYAMPO BERKHASIAT MARINE ESSENCE BAMBOO SALT

Kepada sesiapa yang cintakan alam semulajadi dan bahan2 semulajadi Aini cadangkan boleh cuba Body Wash dan Shamppo dari Marine Essence. 





Nak tak tahu tak apa Kebaikan Produk Marine Essence Body Wash & Shampoo.
  • Paraben Free
  • Soup Free
  • SLES Free
  • Anti Bacterial
  • Anti Oxidant

Apa itu PARABENS & SLES ????


PARABENS

Parabens adalah kimia yang digunakan sebagai pengawet. Ia digunakan untuk melawan bacteria dan kulat. Hampir semua Parabens digunakan sebagai bahan pengawet adalah buatan manusia dan bukan dari sumber semulajadi. Parabens boleh diserap melalui system kulit, darah dan penghadaman

Antara risiko dan kesan-kesan negative dari Parabens
  • Mempercepatkan proses penuaan kulit
  • Meninngkatkan risiko wanita membangunkan estrogen2 kanser payudara

SLES

SLES (Sodium Lauryl Eter Sulphate) merupakan foaming agent yang membuatkan sabun berbuih. Kebiasaanya dia terdapat di dalam shampoo, sabun dan lain2. Menurut kajian, SLES boleh menyebabkan irritasi kulit, ellergy kulit, dermatitis dan lain2. Namun kesan adalah berbeza bagi setiap orang.

Cuba lihat dan fikir betapa penting kita mengambil berat tentang sesuatu produk yang kita gunakan. Memang lah wangi…packaging cantik tapi kesan terhadap diri kita nanti??? Siapa tahu??? Bila kita akan tau bila kita sakit?? Sekarang bila dah tahu makna PEREBENS dan SLES lagi rasa takut kan???

Nak tau dengan lebih lanjut kelebihan dan kebaikan Produk Marine Essence Body Wash & Shampoo???..... Here you go.....





Memang tak rugi kalau nak try sbb boleh guna oleh seisi keluarga. Lagipun senang nak bawak travel sabun mcm ni..masuk je dlm beg toiletries zass zass siap! Semua org boleh gunaaaa….Bau dia pun memang harum semerbak!!! Sentiasa berbau wangi je sepanjang masa… Kalau nak keterangan lanjut boleh je terus hubungi Aini #0175243234

NEW WEEK NEW PRODUCTS

Assalamualaikum dan selamat pagi semua... Apa khabar kawan2 Aini??... Aini doakan semua dalam keadaan sihat sejahtera...

Dah baca posting Aini yang sebelum2 ini??... Untuk detail lebih lanjut boleh boleh jer PM Aini bila2 masa...

Jadi minggu ni Aini nak share tentang kehebatan dan keunikkan MARINE ESSENCE BEAUTY PRODUCTS SERIES....

Jangan lupa baca posting seterusnya.....

Stay tune!!!

Thursday, 25 August 2016

NAK BERJAYA DALAM BUSINESS ???

Seminar Tarikan G.R.I.D (1)  sudah pun berlangsung dengan jayanya.
Alhamdulillah, semua peserta yang hadir kali ini pulang dengan marasai sesuatu yang sangat berbeza.
Hasilnya pun dah mula nampak ketara dari segi semangat, sikap dan juga dari segi tindakan dalam bekerja mahupun berniaga .
SEKARANG, peluang dibuka lagi untuk ikuti *Seminar Tarikan G.R.I.D (2)* pada 8 Oktober 2016.
Pengisian yang lebih mantap, lanjutan dari Siri 1.
Kini, Lebih ramai peserta yang berebut untuk mendapatkan tempat, dari 300 tiket, kini 100 tiket sudah terjual.
Yang ingin rebut peluang dapatkan UMRAH PERCUMA dan TRIP KE ITALY PERCUMA, WAJIB HADIR.
JADI JANGAN BERLENGAH LAGI, TEMPAH TIKET ANDA SEKARANG DAN BAWA RAKAN-RAKAN NIAGA ANDA UNTUK RASAI SENDIRI PENGALAMAN BERBEZA

PIL BAWANG PUTIH TERBAIK DI PASARAN

Assalamualaikum semua.... Entry kali ni nak bagi tau lebih lanjut tentang Garlic Tablet Hai O yang digilai ramai ini...


Apakah kesan bawang putih?
Bawang putih kaya dengan nutrien, komponennya berfungsi untuk membantu menyelaras insulin, menurunkan lemak darah, melambatkan proses penuaan, mencegah artritis, membasmi kuman dan melegakan keradangan dan mencegah mutasi sel.


Adakah mulut berbau selepas mengambil Hai-O Garlic?
Hai-O Garlic mengaplikasikan teknologi canggih untuk mengekstrak intipati bawang putih untuk menyingkirkan rasa tajam dan baunya yang tidak menyenangkan. Maka mulut tidak akan berbau selepas mengambilnya.


Jika bawang putih ditambah dalam lauk seharian, adakah kita perlu mengambil lagi Hai-O Garlic?
Sebahagian besar nutrisi bawang putih telah dirosakkan selepas bawang putih dimasak dalam suhu tinggi. Namun, Hai-O Garlic mengaplikasikan teknologi canggih untuk mengekstrak intipati bawang putih, dapat mengekalkan nutrisi bawang putih dan lebih sihat untuk badan.


Adakah nilai nutrisi bawang putih lebih tinggi jika ia dimakan terus?
Jika bawang putih dimakan terus, ia perlu dihiris dan terdedah kepada udara kira-kira 15 minit supaya ia dapat bergabung dengan oksigen untuk menghasilkan allicin. Kemudian ia perlu dikunyah dengan seragam demi memastikan nilai nutrisi bawang putih dapat berfungsi sepenuhnya. Namun, rasa bawang putih yang tajam dan meninggalkan bau busuk dalam mulut, dan menyebabkan kebanyakan orang tidak dapat menerimanya.




MENGAPA GARLIC TABLET PILIHAN TERBAIK UNTUK KEMPISKAN PERUT?

1~ Hanya 4 biji sehari2~ Diperbuat daripada pati Bawang Putih yang bermutu tinggi.3~ Tiada Bau Bawang Putih & Rasa Pedas4~ Membantu mengeluarkan angin dalam badan / melawaskan sistem penghadaman5~ Tidak mendatangkan kepedihan kepada mukosa gastrik serta mudah diserap oleh usus kecil.


UNTUK KURUS
Minum 1 sachet Mineral coffee + 2biji garlic tablet setengah jam sebelum sarapan

atau cara kedua;

 Minum segelas air suam  bersama 2 biji garlic tablet bila bangun pagi dan mineral kopi minum selepas mandi

UNTUK BUANG ANGIN 
Minum Mineral Coffee + 2 biji garlic tablet selepas sarapan.

Mudah je kan? tak yah pening2 nak kena telan macam2..cukup dgn dua ni je..


TESTIMONI PENGAMBILAN GARLIC TABLET DAN JUGA MIN KAFFE @ MINERAL COFFE YANG KONSISTEN



Wednesday, 24 August 2016

GARLIC TABLET HAI O


Ramai yang tahu bawang putih memang banyak khasiat dan kebaikan untuk badan. Jadi entry kali ni Aini akan ceritakan serba sedikit tentang kelebihan Garlic Tablet.

Hai-O Garlic Tablet adalah pati daripada kandungan aktif bawang putih dikeluarkan melalui satu proses teknologi di mana nilai pemakanan dipertingkatkan serta rasa pedas dan bau semulajadi dibuang,

Setiap tablet mengandungi 100% serbuk bawang putih.

Tidak mendatangkan kepedihan kepada mukosa gastrik serta mudah diserap oleh usus kecil.

Ia sesuai untuk semua golongan usia sama ada lelaki atau perempuan.



APA BESTNYA GARLIC TABLET HAI O NI ?
  • Mengaplikasikan teknologi canggih untuk mengekstrak intipati bawang putih
  • Menyingkirkan rasa tajam dan bau yang tidak menyenangkan & mengekalkan keberkesanan dan nutrisi bawang putih.
  • Mengandungi puluhan ramuan yang berguna termasuk: 33 jenis sulfida, 17 jenis asid amino, mineral termasuk germanium, kalsium, besi, kalium, magnesium, selenium, zink dan vitamin seperti Vitamin A, Vitamin B1, Vitamin C dan sebagainya.
  • Berguna untuk melawan kolesterol dalam badan dengan membekalkan kolesterol baik (HDL)
  • Menurunkan kolesterol tidak baik (LDL)
  • Mengurangkan trigliserida.
  • Tidak merangsangkan membran lendir perut, mudah diserap oleh usus kecil dan kesannya berlipat ganda.



ANTARA KEBAIKAN GARLIC TABLET....
  • Baik pulih fungsi hati untuk menyingkirkan toksik
  • Mencegah mutasi sel
  • Membantu menyelaras insulin
  • Melegakan keradangan 
  • Membasmi kuman
  • Menurunkan lemak darah dan kolesterol
  • Melambatkan penuaan / anti oksidan
  • Mencegah arthritis
  • Melawaskan penghadaman dan membuka selera
  • Melegakan perut kembung dan ulser peptik




KELEBIHAN GARLIC TABLET HAI 0 DENGAN GARLIC TABLET KELUARAN YANG LAIN

*** Kalau sesiapa yang dah pernah makan pil garlic ni mesti tahu selalu nya lepas makan ada bau dan rasa yang kekal dalam mulut. Djaa pun pernah makan brand lain dan memang bau dan rasa tu ada, buat kita rasa tak selesa dan terfikir samaada orang lain ada bau juga ke? haha.. Tapi istimewanya Hai-O Garlic Tablet ni lepas makan tak ada bau dan rasa dalam mulut, tu yang best. Harga pun sangat berpatutan dengan nilai nutrisi bawang putih ni ***


Monday, 22 August 2016

PELUANG PERNIAGAAN DENGAN MIN KAFFE

Ada sesiapa yang nak tambah income bulanan??? Ada sesiapa yang nak start business but masih mencari2 what type of business yang patut diceburi??? 

Jom kita buat business dengan product yang paling famous dan SANGAT-SANGAT TERLARIS DIPASARAN SEKARANG iaitu MIN KAFFE...





Min Kaffe sememangnya bagus untuk kesihatan. Pasaran untuk minuman kopi sangat besar dan anda juga boleh mengambil peluang ini sebagai usahawan Min Kaffe. Selain untung runcit yang tinggi, anda juga diberi komisen jualan dan berpeluang melancong ke luar negara secara percuma. Latihan serta bantuan untuk memasarkan produk Min Kaffe ini disediakan sepenuhnya.


Kepada sesiapa yang berminat nak start business, boleh la PM/WA/TELEGRAM/SMS/MESSENGER Ticer #0175243234.... Insha Allah Ticer sedia dan akan membantu anda hingga anda berjaya macam Ticer yer....

MIN KAFFE



Min Kaffe adalah minuman kopi segera keluaran Hai-O Marketing. Diformulasikan dengan adunan biji kopi Robusta dan Garam Buluh untuk menghasilkan minuman kopi yang enak dan kaya dengan garam mineral yang diperlukan tubuh.Min Kaffe semakin dikenali dan diminati di seluruh Malaysia serta luar negara seperti Brunei, Singapura, Thailand, Indonesia termasuklah negara Eropah dan Timur Tengah. Ia bukan sahaja memberi anda kepuasan kopi sebenar malah manfaat kesihatan yang tidak ternilai.

Ramai rakyat Malaysia telah mencuba dan terus meminum Min Kaffe kerana ia membantu mengurangkan masalah kesihatan yang dihidapi seperti masalah penghadaman, senggugut, gastrik dan sebagainya.



Jom Ticer story lebih lanjut tentang Min Kaffe ni...

Min Kaffe menggunakan biji kopi jenis Robusta yang berkualiti tinggi diimport dari Vietnam. Vietnam adalah pengeluar terbesar dunia kopi Robusta dan kedua terbesar selepas Brazil pengeluar kopi dunia. Kopi Robusta adalah diantara beberapa jenis kopi terkenal seperti kopi Arabica dan Liberica. Kopi Robusta lebih diminati kerana aromanya yang lebih harum dan rasanya yang lebih pekat.

Selain itu, kopi Robusta mengandungi sejenis protin dipanggil 'chlorogenic acid' yang bersifat anti-obesiti dan dapat mengurangkan penyerapan gula dalam darah. Kopi Robusta juga mengandungi kandungan kafein yang lebih tinggi berbanding kopi jenis lain, dan sudah pastinya ia akan memberi tenaga dan kecergasan mental yang maksimum untuk memulakan hari anda.

Ramuan kedua yang menjadi rahsia kebaikan Min Kaffe ini adalah Garam Buluh. Garam Buluh Hai-O yang diimport oleh Syarikat KAEAM Trading dari Korea Selatan sangat popular dengan keaslian dan kandungan khasiat yang tinggi. Garam Buluh ini sebenarnya sudah lama dimakan oleh masyarakat Korea sejak 1300 tahun dahulu sebagai ramuan dalam perubatan purba.

Cara pembuatan Garam Buluh adalah 100% organik dan bebas daripada sebarang bahan kimia dan logam berbahaya. Kini Garam Buluh diadun bersama menghasilkan Min Kaffe yang penuh kenikmatan dan kemewahan kopi sebenar.






Apa keistimewaan Mineral Kopi sehingga stok kopi selalu 'SOLD OUT' 
  • ANTIPENUAAN - agen antioksida yang baik.
  • MENGAWAL PH BADAN, boleh menuetralkan toksin berasid dengan cepat seperti asid urik,gula dalam darah,kolestrol dan lain-lain.
  • MENCEGAH dan MERAWAT penyakit kronik seperti penyakit jantung, darah tinggi, buah pinggan, kencing manis, migraine, kanser dan lain-lain masalah kesihatan.
  • MEMBAIKI MASALAH SISTEM PENGHADAMAN seperti gastrik, ulser perut, masalah usus,buasir sembelit, juga sebagai diet yang ekonomi.
  • Mempunyai kesan DETOKSIFIKASI.
  • Melegakan masalah ALAHANpigmentasi dan lain-lain masalah kulit. 
  • Memberi TENAGA dan juga kualiti KESIHATAN YANG BAIK kepada badan.

Selain itu, kandungan Min Kaffe juga merupakan sumber membekalkan MAGNESIUM didalam badan kita yang sangat baik untuk jantung. Di sini Ticer yang kongsikan sedikit perkongsian berkaitan MAGNESIUM ini....

** kandungan Magnesium yg rendah dalam darah menjadi petanda seseorang mudah mendapat darah tinggi dan masalah jantung. Bagi pesakit kencing manis pula,mereka memerlukan lebih banyak Magnesium kerana Magnesium bekerja bersama sama dengan insulin. Magnesium diperlukan bagi membolehkan Glukosa masuk dalam sel untuk diuraikan kpd tenaga. Bagi pengidap kencing manis, tubuh badan mereka tidak mampu mengangkut Glukosa ke dalam sel tubuh. Akibatnya Glukosa tertinggal dalam darah. Glukosa yg tertinggal dlm darah ni menjadikan tubuh lesu kerana gula tidak dapat ditukar kpd tenaga. Maka kehadiran Magnesium amatlah penting dalam tubuh badan kita **


Sebelum ke perkara seterusnya, Ticer nak kongsikan sedikit tentang kopi 3 in 1 yang famous dipasaran skrng...


Info Kandungan Kopi Segera 3-in-1:
 - Mengandungi lebih tiga sudu teh gula dalam setiap pek.
 - Gula yang berlebihan bertujuan mengurangkan rasa pahit dalam minuman tersebut.
 - Selain gula, krimmer yang digunakan adalah sejenis lemak tepu yang boleh membahayakan kesihatan
 - Turut mengandungi kafein yang menyebabkan rasa berdebar [palpitasi] dan menyukarkan tidur pada waktu malam.
- Setiap pek mengandungi sehingga 200 kalori.
- Jumlah kalori itu sama dengan dua keeping roti atau sepinggan nasi.
- Jika diambil tiga paket sehari, ia bersamaan 600 kalori dan turut menyumbang kepada berat badan berlebihan
- Kandungan untuk meningkatkan tenaga seperti tongkat ali, kacip fatimah dan ginseng adalah sangat sedikit kerana bahan-bahan itu mahal dan sukar untuk diperoleh.


Berikut merupakan beberapa TESTIMONIAL bagi Min Kaffe ini....









Jadi kawan2 Ticer semua.... Pilihan ditangan anda sendiri... Nak pilih yang mana??? Yang memberikan benefit kesihatan atau nak yang famous org semua minum tapi memudaratkan kesihatan???...

Nak tau lebih lanjut tentang Min Kaffe ni, boleh la WA/TELEGRAM/SMS/MESSEMGER teacher ea #0175243234 

Pikir2kan yer wahai kawan2....

Tuesday, 7 June 2016

Pil Maharani

ASAL USUL HERBA MAHARANI
Assalamualaikum ... Ramai yg tanya tentang herba Maharani... Kita share sikit asal usul herba Maharani ni
Zaman dulu2 herba maharani ni hanya utk kegunaan istana maharani... Tahap QUEEN je yg boleh ambil herba ni....
Maharani menggunakan ubat ini untuk mengekalkan keremajaan dan kecantikan, melewatkan penuaan dan menjaga kesihatan..
Mostly ingredient yg digunakan sangat berkualiti .. menggabungkan banyak jenis ubat yang berharga dan dihasilkan melalui teknologi terkini. Kombinasi lebih 20 jenis ramuan yg berharga (HALAL)
Ia bersifat halus, lembut, rasa wangi dan tulen, berkesan dalam menambahkan tenaga dan darah, juga menyelaras kitaran haid wanita.
Memang ubat yg dicipta khusus untuk kegunaan istana maharani untuk tujuan kecantikan dan kesihatan.
Sebab itulah Maharani kat negeri Cina tu cantik2 kulitnye... Nak dptkn kulit cantik mcm Maharani Cina ??... Jom amalkan Maharani... Bukan takat kulit je cantik badan kita pun bertambah sihat....

Monday, 23 May 2016

Hello Monday....

Selamat Pagi Cikgu !!!....
Hihihihi... Dah start tugas for this week... The best thing is this is the last week before holiday.... Yeay..... But still kena mark paper..... Jgn ingt cuti sek cg pun cuti... Cg pun kn pg sek jugak for a few days to finish all the clerical work that cannot be done during school hours... Takpe tugas dan tanggungjawab perlu dilaksanakan what ever happens...
So today jom start men"finish"kan tanda kertas yok...
Happy Monday uolls....

Tuesday, 26 January 2016

ANTARA KEBERKESANAN MAHARANI

(1)-Menyelesaikan masalah haid tidak teratur dan semua masalah berkaitan haid.
(2)-Menyelesaikan maslah sengugut, keputihan dan kekuningan.
(3)-Melegakan sakit pinggang, sakit belakang, sakit lutut dan urat saraf.
(4)-Menguatkan anti-body (menghindarkan dari kerap selsema, batuk, demam dan alahan).
(5)-Mencantikan, menegang dan melicinkan kulit (akan berubah seperti lilin).
(6)-Merangsang Hormon Estrogen, Progesteron dan Androgen (Hormon seks).
(7)-Menegangkan, memejalkan payu dara dan mencerahkan warna puting.
(8)-Mencegah dan mengubati untuk pesakit diabetis(kencing manis).
(9)-Amalan selepas bersalin (mengecutkan dan merapatkan faraj).
(10)-Menghilangkan bau mulut (terutama masa bangun pagi).
(11)-Menghilangkan urat timbul (terutama selepas bersalin).
(12)-Memperbanyakkan pengeluaran susu badan selepas bersalin.
(13)-Awet muda dan kesuburan (masalah sakit puan)
(14)-Melegakan migrain dan angin dalam badan.
(15)-Menghilangkan kelesuan dan muka pucat.
(16)-Menghilangkan perpeluhan pada waktu malam.
(17)-Memberi kebahagiaan kepada pasangan, wink wink! (secret receipe)
(18)-Menguatkan otot-otot rahim dan peranakan.
(19)-Menguatkan hati dan buah pinggang.
(20)-Menambah darah selepas bersalin.
(21)-Meningkatkan kecergasan minda.
(22)-Mengimbangi tekanan darah selepas bersalin.
(23)-Melambatkan proses monopouse.
(24)-Mengimbangi tekanan darah.
(25)-Menyelesaikan masalah buasir kecil.
(26)-Melegakan asma (Lelah).
(27)-Menghilangkan jerawat.
(28)-Menaikkan seri muka dan badan.
(29)-Melancarkan peredaran darah.
(30)-Anti-bakteria(Sekitar faraj).

Sunday, 10 January 2016

Jalan2 Hujung Minggu

Assalamualaikum dan Selamat Petang semua... Apa khabar di hujung minggu ni... Saja je nak share gambar kitorang satu family outing di petang hari... Syok kan kalau kita boleh spent time dengan family dihujung minggu.... Alhamdulillah Allah dapat berikan peluang untuk Aini merasai masa2 berharga dengan anak2 & suami... Jom chill dulu yok...

Monday, 4 January 2016

New Year New Me...

Assalamualaikum & Hello everyone...
New post for this new year 2016... Byk azam baru yg mestu dilaksanakan tahun ni... Yg pertama sekali nak dptkan new style for a new me... Bukan bosan atau tak bersyukur dengan diri sendiri tapi inginkan kelainan supaya lebih positif dan lebih maju kehadapan... Insha Allah dengan izin Allah semua azam dan impian utk tahun 2016 ni tercapai at least 80%.... Ameen
Will post new info for everyone and most importantly mesti mendatangkan manafaat untuk semua....
See you guys soon....