Thursday, 15 September 2016

CELGYNIC GOLD/MAHARAJA

Khusus buat semua...
Celgynic Gold (Herba Maharaja), bahan utamanya ialah...
❤️Kuning telur ayam hitam yang mana kuning telur memang sangat baik untuk menurunkan kolesterol,
❤️Kacang soya & beberapa herba lain....baik untuk daya ingatan juga.
Herba Maharaja  (Celgynic Gold) sgt penting dimakan setiap hari. Yang paling elok, sblh pagi sblm sarapan.
Tapi kalau terlupa, makan bile teringat, tapi disyorkan ambil tiap hari.
Khasiat Herba Maharaja (Celgynic Gold)
➜ Meningkatkan prestasi kelelakian dan kesihatan keseluruhan (dapat 'bersama' lebih lama).
➜ Kesan menakjubkan(saiz & ereksi)
➜ Beri tenaga dan imuniti tubuh
➜ Turunkan kolesterol dalam darah (elak sakit jantung,tekanan darah, trombosis dlm otak).
➜ Cepatkan proses baik pulih sel utk luka luar dan dalam.
➜ Kawal paras gula dalam darah.
➜ Cegah sakit kulit & hilangkan kehitaman.
➜ Elakkan rambut gugur & membaiki kualiti & kuantitinya.
➜ Meningkatkan daya ingatan,bantu perkembangan otak dan nyanyuk.
➜ Anti-kanser atau ketumbuhan.
Khasiat yg byk, memberi manfaat kpd kesihatan badan luar & dalam!!! Yg penting khusus buat semua... lelaki, wanita, tua, muda boleh mengambilnya

Salam Siaran Semua...

Assalamualaikum dan Selamat Pagi... dah lama tak bersiaran kan??....
Al maklumla bz sket dgn keje kat sek dan sibuk org PM nak tau business besar yg menjadi aura hebat sekarang...
Untuk hari ini, Aini nak share produk kesihatan kesuburan untuk lelaki dan wanita.... So, bg mereka yg nak atasi masalah mereka bolehla teruskan membaca blog Aini yer...