Thursday, 15 September 2016

CELGYNIC GOLD/MAHARAJA

Khusus buat semua...
Celgynic Gold (Herba Maharaja), bahan utamanya ialah...
❤️Kuning telur ayam hitam yang mana kuning telur memang sangat baik untuk menurunkan kolesterol,
❤️Kacang soya & beberapa herba lain....baik untuk daya ingatan juga.

Herba Maharaja  (Celgynic Gold) sgt penting dimakan setiap hari. Yang paling elok, sblh pagi sblm sarapan.
Tapi kalau terlupa, makan bile teringat, tapi disyorkan ambil tiap hari.

Khasiat Herba Maharaja (Celgynic Gold)
➜ Meningkatkan prestasi kelelakian dan kesihatan keseluruhan (dapat 'bersama' lebih lama).
➜ Kesan menakjubkan(saiz & ereksi)
➜ Beri tenaga dan imuniti tubuh
➜ Turunkan kolesterol dalam darah (elak sakit jantung,tekanan darah, trombosis dlm otak).
➜ Cepatkan proses baik pulih sel utk luka luar dan dalam.
➜ Kawal paras gula dalam darah.
➜ Cegah sakit kulit & hilangkan kehitaman.
➜ Elakkan rambut gugur & membaiki kualiti & kuantitinya.
➜ Meningkatkan daya ingatan,bantu perkembangan otak dan nyanyuk.
➜ Anti-kanser atau ketumbuhan.

Khasiat yg byk, memberi manfaat kpd kesihatan badan luar & dalam!!! Yg penting khusus buat semua... lelaki, wanita, tua, muda boleh mengambilnya

Salam Siaran Semua...

Assalamualaikum dan Selamat Pagi... dah lama tak bersiaran kan??....

Al maklumla bz sket dgn keje kat sek dan sibuk org PM nak tau business besar yg menjadi aura hebat sekarang...

Untuk hari ini, Aini nak share produk kesihatan kesuburan untuk lelaki dan wanita.... So, bg mereka yg nak atasi masalah mereka bolehla teruskan membaca blog Aini yer...

Monday, 29 August 2016

MARINE ESSENCE BEAUTY BAR


Bar Kecantikan Marine Essence @ Marine Essence Beauty Bar salah satu produk Hi-O yang byk permintaan. Mana taknya, ia dikenali sebagai agen pencerah ketiak dan pangkal peha yang gelap. Woww! berita baik utk yang tengah mencari produk mcm ni.

Bar Kecantikan Marine Essence dirumus khas untuk menyihatkan, melembapkan dan meremajakan kulit. Ia diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli untuk memberikan manfaat yang terbaik untuk kulit anda.

Bar kecantikan Marine Essence memanjakan kulit anda sambil menghidratkan dan melembutkannya. Kulit terasa selembut sutera apabila disentuh.

Sabun Marine Essence di inspirasikan daripada organik kerang laut. Rumusan khasnya anti oksidan dgn minyak asli. Mengandungi gliserin, garam buluh, eksrak ligoris, vitamin E, tea tree oil, ekstrak teh puerh dan aloe vera. Bar Kecantikan Marine Essence pasti merangsang anda menggunakannya setiap hari!

Antara masalah yang dapat dirawat dengan menggunakan Bar Kecantikan Marine Essence ini ;

** Ekzema untuk bayi dan orang dewasa
** Kulit sensitif
** Jerawat 
** Tempat Gelap pada muka anda
** Kulit Kering
** Ruam
** Kulit Kusam




CECAIR MANDIAN & SYAMPO BERKHASIAT MARINE ESSENCE BAMBOO SALT

Kepada sesiapa yang cintakan alam semulajadi dan bahan2 semulajadi Aini cadangkan boleh cuba Body Wash dan Shamppo dari Marine Essence. 





Nak tak tahu tak apa Kebaikan Produk Marine Essence Body Wash & Shampoo.
  • Paraben Free
  • Soup Free
  • SLES Free
  • Anti Bacterial
  • Anti Oxidant

Apa itu PARABENS & SLES ????


PARABENS

Parabens adalah kimia yang digunakan sebagai pengawet. Ia digunakan untuk melawan bacteria dan kulat. Hampir semua Parabens digunakan sebagai bahan pengawet adalah buatan manusia dan bukan dari sumber semulajadi. Parabens boleh diserap melalui system kulit, darah dan penghadaman

Antara risiko dan kesan-kesan negative dari Parabens
  • Mempercepatkan proses penuaan kulit
  • Meninngkatkan risiko wanita membangunkan estrogen2 kanser payudara

SLES

SLES (Sodium Lauryl Eter Sulphate) merupakan foaming agent yang membuatkan sabun berbuih. Kebiasaanya dia terdapat di dalam shampoo, sabun dan lain2. Menurut kajian, SLES boleh menyebabkan irritasi kulit, ellergy kulit, dermatitis dan lain2. Namun kesan adalah berbeza bagi setiap orang.

Cuba lihat dan fikir betapa penting kita mengambil berat tentang sesuatu produk yang kita gunakan. Memang lah wangi…packaging cantik tapi kesan terhadap diri kita nanti??? Siapa tahu??? Bila kita akan tau bila kita sakit?? Sekarang bila dah tahu makna PEREBENS dan SLES lagi rasa takut kan???

Nak tau dengan lebih lanjut kelebihan dan kebaikan Produk Marine Essence Body Wash & Shampoo???..... Here you go.....





Memang tak rugi kalau nak try sbb boleh guna oleh seisi keluarga. Lagipun senang nak bawak travel sabun mcm ni..masuk je dlm beg toiletries zass zass siap! Semua org boleh gunaaaa….Bau dia pun memang harum semerbak!!! Sentiasa berbau wangi je sepanjang masa… Kalau nak keterangan lanjut boleh je terus hubungi Aini #0175243234

NEW WEEK NEW PRODUCTS

Assalamualaikum dan selamat pagi semua... Apa khabar kawan2 Aini??... Aini doakan semua dalam keadaan sihat sejahtera...

Dah baca posting Aini yang sebelum2 ini??... Untuk detail lebih lanjut boleh boleh jer PM Aini bila2 masa...

Jadi minggu ni Aini nak share tentang kehebatan dan keunikkan MARINE ESSENCE BEAUTY PRODUCTS SERIES....

Jangan lupa baca posting seterusnya.....

Stay tune!!!